Weekend Marc Vervecken

22 – 23 juni 2024. Correctie-oefeningen, relatie-punten en structurele shiatsu. Residentieel seminar.

Correctie-oefeningen, relatie-punten en structurele shiatsu

Waar: Dojo, Laren (Gelderland)
Wanneer: zaterdag 22 juni, 9.30 uur – zondag 23 juni 2024, 16.00 uur
Docent: Marc Vervecken
Kosten: € 265,- (vroegboekkorting t/m 10 mei 2024, kosten zijn dan € 240,-)
In dit weekend wordt lesgegeven in het Nederlands.
Het weekend is geschikt voor meer en minder ervaren yoga-beoefenaars. Ervaring met acupressuur is geen vereiste.
Het weekend is volgeboekt. Wil je je inschrijven voor de wachtlijst, stuur ons dan een mail: info@okidoyoga.nl

Jezelf helen met Okido Yoga: correctie-oefeningen, relatiepunten en structurele shiatsu.

In dit weekend-seminar neemt de ervaren Okido Yoga leraar Marc Vervecken je mee naar diepe structurele correctie. We werken met correctie-oefeningen, relatiepunten en structurele shiatsu, om zo de balans in en rond de wervelkolom te hervinden. Dit heeft een diep helend effect voor zowel lichaam als geest.

Marc Vervecken geeft al decennia-lang Okido Yoga-trainingen en seminars, en heeft direct met meester Oki gestudeerd. Hij heeft ook persoonlijk de helende kracht van Okido Yoga ervaren, en de gevolgen van de ziekte van Bechterew (die vergroeiing van de wervelkolom geeft) overwonnen. Hij heeft een zeer ruime ervaring als shiatsu-therapeut (acupressuur). Hij heeft vanuit zijn ervaring met correctie-oefeningen en relatie-punten zachte shiatsu-technieken ontwikkeld om onze structuur – wervelkolom en bekken – te balanceren. Dit is de structurele shiatsu die we gaan ervaren in het weekend.

In dit weekend ervaar je de samenhang van deze drie methoden, en hoe deze doorwerken in je eigen balans. Van oudsher zie je in alle spirituele trainingssystemen een grote nadruk op de wervelkolom, omdat het vrijmaken van de wervelkolom je in contact brengt met een diepe energetische as. Naast het werken op en rond de wervelkolom zullen we ook met meditatie de verdieping maken naar centrering van lichaam en geest.